×

Forside PROLITE paddles PROLITE tilbehør Pickleball bolde Pickleball sæt For klubber Om Pickleball

Skal din klub i gang med Pickleball, eller søger du en klubaftale?

Skal du i gang med at spille Pickleball? Eller er din klub interesseret i en klubaftale, der tilsikre både din klub og dine medlemmer Pickleball udstyr til attraktive priser. Så tag fat i os. Du kan også se priser på startsæt her

Udover at kunne tilbyde Pickleball udstyr fra amerikanske PROLITE sports, som har været pionere indenfor udvikling af Pickleball paddels, kan dink.dk også hjælpe din klub i gang med Pickleball. Folkene bag dink.dk har været en del af opstarten af Pickleball, samt til dagligt spillende i Kristrup Tennisklub ved Randers, DTF kåret højdespringer klub. Pickleball er i dag solidt implementeret i klubben, og har udviklet sig fra at være mere end blot en vinteraktivitet, til at være et fast tilbud sideløbende med tennis, Desuden arbejder vi også i interesse forbundet Pickleball Denmark, som er et sparrende netværk, og en gruppe af klubber som arbejder for Pickleball'ens udvikling i Danmark. 

Vi står klar til at give din klub både introduktion til Pickleball, men også et tilbud på en skræddersyet opstartspakke. Vi er med hele vejen så vi kan sikre at din klub får det nødvendige værktøj, for bedst mulige implementering af Pickleball i din klub. Vi står desuden til rådighed for sparende information undervejs i dit forløb. Alt hvad du behøver for at komme i gang er, adgang til en badminton bane, hvor vi kan spille med sænkede net, eller et udendørs område med et fast underlag som f.eks. asfalt, cement eller lign. Det kunne f.eks. være en multibane, hvor vi sætter et mini-tennisnet op. 

Pickleball er det perfekte breddeidræts tilbud, og passer rigtig godt ind i en tennisklub som satser på bredden og det sociale. Pickleball er på ganske få år vokset fra 4000 spillere til 4,5 millioner spillere i oprindelseslandet USA. Sporten har sin oprindelse helt tilbage i 1965, og spilles i dag over det meste ad verden.

Ved interesse omkring opstart eller klubaftale i din klub, kontakt os enten på mail kontakt@dink.dk eller på tlf. 81546200