×

Forside PROLITE paddles PROLITE tilbehør Pickleball bolde Pickleball sæt For klubber Om Pickleball

14 DAGES FULD RETURRET

Returnering

Når du handler hos dink.dk er der altid 14 dages fuld returret på alle varer købt på vores webshop (Perioden starter den dag, hvor ordren er leveret).

For at returnere en vare:

 1. Giv os besked om at du gerne vil returnere varen på email: kontakt@dink.dk - i emnefeltet skrives der "Retur + ordrenummer".
 2. Vedlæg din faktura eller ordrebekræftelse, så det er tydeligt hvilken ordre returvaren tilhører.
 3. Fragt sættes på pakken og den afleveres på dit nærmeste posthus eller pakkeshop. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 4. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at varen er i acceptabel stand, tilbagebetaler vi det beløb, du har betalt for varen, inden 14 dage. Beløbet indbetales altid til samme betalingskort, som du anvendte ved købe

 

Varens stand ved returnering:

 • Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, i tilfælde af at varen returneres i anden stand end tilsendt.
 • Hvis varen er prøvet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling:

 • Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
  Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.